Hoppa till sidans innehåll

Chois Fharraige PrinceFödd: 2010
Kön:Valack
Ras: Connemara ponny 
Mankhöjd: ca 145 cm

Härstamning: e: Glencarrig Prince  u: Cregduff Lady II ue: Boden Park Finnard
 

Ägare: Torsås Ryttare

Tid på ridskolan: oktober 2015 - 1 oktober 2017

Ett mycket tråkigt och oväntat farväl

Söndagen den 1 oktober insjuknade vår älskade Choice Fharriage Prince.  Ett fel i hans tunntarm orsakade flera följdproblem. Tyvärr fanns det ingenting vi kunde göra. Prince galopperar nu vidare på de evigt gröna ängarna.

Nyfiken med glimten i ögat. Social och kelen - och lite busig ibland! Alla har vi nog en och annan bus-historia eller händelse att berätta om honom. Han älskade att få uppmärksamhet och gillade alla våra elever. Dundersnäll och lugn var han också. Han kom alltid fram i hagen eller i boxen för att undersöka om man hade godis i fickorna. Och framförallt älskade han att bara stå och mysa. Bli borstad och kliad.

Han var en väldigt mysig ponny och lämnar ett stort tomrum i vår verksamhet. Han var en kompis för många och en trevlig kollega. Tyvärr hann han inte vara hos oss mer än två år.

Tack kompis och arbetskollega för denna tid. Du kommer att vara väldigt saknad <3

Choice Fharriage Prince 2010 - 2017-10-02 

___________________________________________________________________

Chois Fharraige Prince, eller Prince som han kallas, är en mild, envis och snäll kille. Han används bland annat till våra handikapplektioner. Han gillar också att mysa, är alltid nyfiken och kommer alltid fram i hagen för att kolla läget om någon kommer och hälsar på! Prince är en matglad kille som aldrig tackar nej till en godis, eller två, eller tre...! 

Uppdaterad: 02 OKT 2017 14:54 Skribent: Joanna Kohnen

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 0486-10233
E-post: This is a mailto link