Nyheter från Torsås Ryttare - Torsås RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter från Torsås Ryttare"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från Torsås Ryttare


2018 närmar sig med stormsteg och vi är redan i full gång med planeringen infor det nya året. Från och med årsskiftet är det dags att söka nytt medlemsskap på Torsås Ryttare. 

Ovan har vi en knapp "Medlemskap 2017 (2018) - Ansök här - klicka på den och följ instruktionertna. 

VIKTIGT!
Du som rider ordinarie ridlektioner kommer att faktureras för medelmsaviften - men alla måste söka medlemskap genom att knappa in sina kontaktuppgifter via vår hemsida. Först då gäller olycksfallförsäkringen och ditt medlemskap i föreningen. Dessutom får du en hästig tidning med massa nyttiga tips och trix och spännande artiklar - direkt hem i din brevlåda! 

Genom ditt medlemskap i vår förening får du inte enbart en olycksfallförsäkring och en tidning utan möjjliggör också för oss att vi kan ange dig som deltagare i ridlektioner och/ eller andra aktiviteter i klubben. När vi sedan redovisar våra aktiviteter exempelvis teorilektioner (lärgrupper) får vi sedan "poäng" från Smålandsidrotten som vi kan lösa ut till nya aktiviteter exempelvis föreläsningar, kurser eller teoriböcker!

Vi redovisar också alla fysiska aktiviteter! Vi får pengar för varje barn/ ungdom som är med på en aktivitet, det kallas för lokalt aktivitetsstöd. Många bäckar små - i slutet av perioden får vi ihop en bra summa pengar tack vare att ni har deltagit i aktiviteter och är registrerade medlemmar!

Det är alltså superviktigt att ni blir medlem i vår förening, inte bara du som är elev, utan detta gäller alla, inhyrd, anhörig, mamma och pappa, syskon - ALLA!
För det är ju faktiskt vi tillsammans som är Torsås Ryttare!

 

Vill du veta mer om medlemskapet? Klicka HÄR för mer information!

(2018-08-13 16:40)
Under hösten kommer Torsås Ryttare att genomföra ett projekt som vi kallar”Välkomna till oss!”. Målet är både att bjuda in nyanlända, som kanske inte har haft möjlighet att umgås med hästar och rida, men också att öka samhörigheten i ungdomssektionen
 
(2018-08-13 16:35)
Passa på att vara med och rida ut i skogen i det fina höstvädret! Vi kommer att ordna två uteritter i september; en för dig som bara vill skritta och trava, och en för dig som vill rida i alla gångarter
 
(2018-08-06 16:56)
Nu rivstartar vi höstterminen med en pay and jump 19/8. Välkomna!
 
(2018-07-31 16:09)
Vill du prova på att rida hos oss? Torsås Ryttare ordnar sommarlovsridning 16 och 17 augusti, i samarbete med Bildningsförvaltningen och Socialförvaltningen i Torsås.
 
(2018-06-11 13:45)
Tiden går fort, och det börjar redan bli dags att planera för hösten. Vi kommer bland annat att ha tid för nya nybörjargrupper och ridning för funktionsnedsatta. Före 17/6 kommer alla som rider hos oss idag att få mail om ridtider till hösten.
 
(2018-05-17 21:06)
Vill du ha din häst uppstallad hos oss? Nu har du chansen!
 
(2018-04-24 09:28)
Nu finns information om Projekt Hållbart Ridskoleekipage, Hästkunskap Cup, skötarläger och igångsättningsläger på vår hemsida.
 
(2018-08-06 16:25)
Nu inför höstterminen har vi lediga platser i specialgrupp för dig med egen häst i både dressyr och hoppning.
 
(2018-07-30 12:26)
Den perfekta semestern för mor och dotter, den hästintresserade familjen, eller för dig som vill träna dressyr intensivt i några dagar, och däremellan koppla av med spa och god mat!
 
(2018-05-14 21:42)
Till hösten kommer vi att ändra vårt upplägg lite, och göra alla lektioner 55 min långa istället för 45 min som idag. Vi kommer även att ha en timme varje kväll (måndag till torsdag) mellan lektionerna när ridhuset är öppet för privatryttare.
 

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Filtrera nyheter

År Månad

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 0486-10233
E-post: info@torsasryttare.se