Hoppa till sidans innehåll

Workshop och träningar för Traudi Björling

07 JAN 2019 16:01
Traudi är Pferdewirtschauftmeister FN, International Expert enligt IGEQ, B-tränare i dressyr, har tränat A-och B-tränare i alla discipliner, samt tränar ekipage upp till internationell Grand Prix. Hon tränar också bla befälen i livgardet.
  • Skapad: 07 JAN 2019 16:01

24-25/1 kommer hon till Torsås Ryttare!

Torsdagen 24/1 kl 17.30-19.30 kommer hon att hålla i en workshop på ämnet ”Hur blir jag en bättre ryttare?” Den vänder sig till alla, från nybörjare upp till tränare och domare, som är intresserade av att fördjupa sig i Ridhandbokens tänk och upplägg. Den är grunden till all yrkes- och domarutbildning i Sverige, samt till TR.
Workshopen anordnas i samarbete med Sisu Idrottsutbildarna och är kostnadsfri. Anmälan till This is a mailto link senast 21/1.

Det är inga vanliga ridlektioner på torsdagen, utan Traudis workshop blir en av terminens teorilektioner för er som rider då. Vi vill gärna ha in anmälan även från er. Passa gärna på att stanna kvar och titta på träningarna!

Träna för Traudi

Traudi kommer att hålla dressyrträningar torsdag em/kväll och på fredag morgon-dag-eftermiddag. Ridpassen är 30 min och kostar 600 kr/pass (ev lite mindre om vi blir många) plus ev anläggningsavgift. Anmälan är bindande, men skulle du få förhinder så hör med oss först; det kan ju bli en reservlista. Anmälan och frågor till This is a mailto link.

Medlemmar i Torsås Ryttare har förtur tom 14/1, sedan är träningarna öppna för alla. Ridskoleekipage kan få vara med i mån av plats, prata med Elin.

 

Välkomna!

Skribent: Elin Fransson
Epost: Adressen Gömd

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link