Hoppa till sidans innehåll

TORUS Ungdomssektionen


Elin Franssons foto.Alla ungdomar och barn i Torsås Ryttare som är under 26 år gamla får vara med i TORUS som är Torsås Ryttares egen ungdomssektion.

Ungdomssektionen finns för föreningens barn och ungdomar och Torus styrelses uppgift är att anordna aktiviteter för föreningens yngre medlemmar.

 

Aktiviteter som anordnats genom åren har varit uteritter, övernattning, spökkvällar framförallt kring halloween och påsk, anordnat luciashow och sommaravslutningar, Torus har även målat om klubbstugan, ridit kortege genom Torsås för Torsåsposten, haft ponnyridning och fiskdamm när den nya sporthallen i Torsås invigdes. Torus har även anordnat pakethoppning i samband med blåbärshoppning, byggt terränghinder och mött upp ett gäng glada ryttare i Bergkvara med fika efter en uteritt!

Bästa sättet att hålla dig uppdaterad kring Torus aktiviteter är att vara aktiv i stallet och titta på anslagstavlan, information kan även finnas på Facebook och hemsidan.


Är du intresserad av att vara med i TORUS  planeringsgrupp och hjälpa till att anordna aktiviteter, eller har du en mängd bra idéer om vilka aktiviteter TORUS ska anordna? Hör av dig till oss!

 
 

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 07 JUN 2018 22:36 Skribent: Joanna Kohnen

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 0486-10233
E-post: This is a mailto link