Foto: Joanna

TOREX

O.B.S den 24/4 beslutade styrelsen på ett styrelsemöte att Torex kommer att avslutas från årskiftet, dvs 20171231.

Poäng som samlats in fram till 170630 får tas ut som ordinarie ridlektion (ej privatlektion), blåbärshoppning eller lingondressyr fram till 171231. Inga Torexpoäng kommer betalas ut som anläggningskort.

Anledningen till att styrelsen valt att ta bort Torex-systemet är för att endast ett fåtal personer har utnyttjat denna möjlighet och det förefaller inte ha bidragit till att fler personer engagerat sig i arbetet på klubben, vilket var syftet med systemet. Styrelsen ser också svårigheter att på ett vettigt sett raportera detta system för revisorerna i vår budget och resultat/balansrapport.

Poängtabell

Utföra arbete på anläggningen (med en arbetsorder från anläggningssektionen) såsom harva ridbana, sopa läktare, vattna, klippa gräs mm

1 poäng

Leda nybörjare på en dags lektioner

1 poäng

Vara med på en hel medlemsfixardag

2 poäng

Ansvarig för planering och genomförande av aktivitet, exvis  P&J , loppis, hästens dag, Julshow  osv

5 poäng

Funktionär på en lokal-/regional tävling inkl banbygge (exkl banbygge 2 poäng)

3 poäng

Ansvarig för återkommande aktivitet under minst 1 termin såsom löshoppning, externa träningar osv

15 poäng

Hur löser du ut dina TOREX-poäng?

Poängen som är intjänade från 1 januari 2017 till 30 Juni 2017 får lösas ut mot ordinarie ridlektion med valfri tränare under hösten 2017. En ridlektion motsvarar 5 poäng.

När du vill lösa ut dina poäng tar du kontakt med verksamhetsledaren på This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JUL 2017 11:29
Skribent: Jesper Liljegren