Ge bort en hästig present! - Torsås RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Ge bort en hästig present!

Söker du efter en riktig hästig present? Då har vi sju tips som garanterat går hem oavsett om det är till födelsedag, till påskägget eller till jul!

Sju hästiga presenttips!

1. Ett medlemsskap i Torsås Ryttare!
Förutom att personen som du ger medlemskapet till är med i kommunens "hästigaste" förening så får hen också en olyksfallsförsäkring på köpet - alltid bra att ha när man är mycket på vår anläggning. Dessutom går en liten del av medlemsavgiften till klubben - på så sätt stödjer du kommunens föreningsliv! Och så får du en riktigt bra hästtidning från Svenska ridsportförbundet i brevlådan med jämna mellanrum! Mer information om medlemskapet hittar du HÄR.

2. Prova- på ridlektioner på Torsås Ryttare!
Vet du någom som är sugen på att börja rida eller bara vill prova-på några gånger så är detta en riktig kalas-klapp! Köp ett "prova-på paket" Rid fem lektioner - betala för fyra! Kontakta ridskolan för mer information! Maila oss på This is a mailto link. Information om ridgrupper och priser hittar du HÄR.

3. En termins ridlektioner!
För den ambitiöse som verkligen vill börja - eller uppta sina gamla kunskaper!
Kontakta ridskolan för mer information! Maila oss på This is a mailto link. Information om ridgrupper och priser hittar du HÄR.

4. Anläggningskort på Torsås Ryttare!
Svårt att hinna med att rida hemma när det är mörkt, blött, kallt och ruskigt!? Då är en anläggningskort en bra lösning! Få tillgång till vår anläggning, rid i paddocken eller i vårt ridhus och låna våra träningsredskap! Mer om anläggningskort hittar du HÄR.

5. Ett presentkort på en privatlektion!
En liten lyxigare ridlektion där man får lite ensamtid med en av våra instruktörer. Ett toppentillfälle om man vill jobba på att komma över en liten "knöl" eller vill få lite extra tid i sadeln för att öva upp sig på en speciell sak!

Kontakta ridskolan mer information! Maila oss på This is a mailto link. Information om ridgrupper och priser hittar du HÄR.

OBS! Under vinteritiden har vi svårt att lösa tider för privatlektioner - enklast är att lösa ut dem på våren/hösten!

6. Delfordervärd på ridskolehäst!
Vet du någon som vill du ha en egen häst, men inte varje dag? Hen kan då bli delfodervärd på lektionshäst! Detta är ett fantastiskt tillfälle för den som inte har tid eller möjlighet att skaffa egen häst 7 dagar i veckan. Kontakta ridskolan för mer information! Maila oss på This is a mailto link. Mer information hittar du också HÄR.

7. Ge bort en snygg klubbtröja!
Har du sett våra snygga klubbtröjor? Det finns allt från sköna och varma tröjor till jackor och schabrak. Snygga till både träning och tävling! Kika in på vår klubbklädessida för att se hela utbudet! Klicka HÄR för att komma till sidan.

Uppdaterad: 27 DEC 2017 08:27
Skribent: Joanna Kohnen