Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet


Idrottslyftet ger stöd

Idrottslyftet har möjlighet att ge stöd till genomförandet av spännande aktiviteter som fokuserar på att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.

I föreningar finns det många kloka idéer om hur verksamheten kan utvecklas. För att hjälpa till att göra idéerna till verklighet finns Idrottslyftet!

Den del av Idrottslyftet som Ridsportförbundet fördelar heter Idrottslyftets föreningsstöd och genom det har föreningar möjlighet att söka stöd för att kunna genomföra utvecklingsinsatser för att främst utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet. Förutom föreningsstödet finns det även ett Idrottslyft som Distriktsidrottsförbunden och SISU Idrottsutbildarna tillhandahåller.

Torsås Ryttare samverkar med Smålandsidrotten

Varför samverkar vi med Smålandsidrotten?
För att få stöd och möjligheter till att utveckla föreningen på vårt vis!

Är du medlem i Torsås Ryttare och håller i en aktivitet?
Glömt inte att fylla i aktiviteslistan!

Genom att redovisa våra praktiska träningar som bedrivs för ungdomar i åldersgruppen 7-25 år så får föreningen ekonomiskt LOK-stöd direkt från Riksidrottsförbundet.

- Genom att redovisa teoretiska sammankomster så ges föreningen möjlighet att genomföra utvecklingsinsatser på olika sätt. Det kan till exempel vara genom inköp av litteratur, anordnande av föreläsning eller konferens etc. Dessa möjligheter blir möjliga genom SISU Idrottsutbildarna.

Detta innebär att du som anordnar en aktivitet, oavsett om det är en teorilektion, en hopp- eller dressyrträning ska redovisa din aktivitet efter varje tillfälle!

Teoretisk utbildning: Redovisa alla deltagare!
Fysisk aktivitet/ utbildning (ridning, tävling dyl.): Redovisa alla barn och ungdomar upp till 25 år.

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 08:02 Skribent: Joanna Kohnen
Epost: Adressen Gömd

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link