Hoppa till sidans innehåll

Inställt pga för få anmälda. Håll utkik i framtiden! Besök av sadelmakare Anette Holm och Evas Hälstloppis och Outlet

17 JUN 2019 13:31
När kollade du senast att din sadel passade så bra som möjligt till din häst? Precis som det är svårt för oss att springa i skor som inte passar, gör en illasittande sadel det svårt för hästen att jobba på ett bra sätt.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2019 13:31

Därför tar vi ut Anette Holm från Stenåsa Sadelmakeri 8/12 för att se över ridskolehästarnas sadlar, och det finns även möjlighet för dig som privatryttare att vara med. Anette är sadelmakare med många års erfarenhet, och hon kan både stoppa om din sadel efter din häst, göra små justeringar i stoppningen vid behov och prova ut en ny sadel. 

En kontroll av sadel när hon kommer till oss kostar 1000 kr, därutöver tillkommer tex omstoppning eller vad som behöver göras. Anmälan är bindande; om du skulle få förhinder ansvarar du själv för att ordna en ersättare. Ange i anmälan vad du behöver hjälp med (kontroll av sadel som du upplever ligger ganska bra/omstoppning/utprovning av ny sadel etc) för att vi ska kunna göra ett så bra tisschema som möjligt. Har du önskemål om tid så ange det också.
Avgiften för kontrollen betalas till Anette (swish 070-3522008, kontakta mig om du inte har swish) i samband med anmälan. Skriv i kommentarsfältet att det gäller utprovning hos Torsås Ryttare, och din mailadress, så får du ett kvitto via mail.

Mer information om Anette, exempel på priser osv finns på hennes hemsida. Ni anmäler via mail till This is a mailto link.

Samtidigt kommer även Evas Hästloppis och Outlet, där ni kan passa på att bland annat fynda julklappar till bra priser. Kontakta oss om ni är intresserade av något särskilt; kanske ridbyxor eller en ny hjälm.  


Välkomna!

Skribent: Elin Fransson
Epost: Adressen Gömd

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link