Hoppa till sidans innehåll

Glöm inte att lämna ert pant till Torsås Ryttare!

01 MAR 2016 18:55
Orkar du inte åka till affären och panta burk för burk, eller har du mycket utländskt pant liggandes? Panta hos oss! Visste du att vi på Torsås Ryttare mer än gärna tar emot tomburkar och flaskor, varje säck vi kan panta ger oss 200kr!
  • Uppdaterad: 10 SEP 2018 09:49

Ungdomssektionen TORUS - har tagit över "Panta på Torsås Ryttare"
Nu går alla pengarna till vår ungdomssektion! Hjälp våra ungdomar att samla in pengar för att de ska kunna anordna roliga aktivieter för barnen!

Lätt förtjänta pengar! Oavsett om dina flaskor och burkar är skadade, oläsliga, saknar etiketter eller kommer från Danmark eller Tyskland (eller ngt annat land) så tar vi emot ditt tomma gods!

Lämna ditt pant - uppdelat, PET och burkar för sig, hos oss på anläggningen, bara ställ av det under läktaren (den stora svarta dörren vid kortsidan på ridhuset). Vi tar hand om det när vi samlat ihop tillräckligt med pant till ett antal säckar!

Du som har gröna pantsäckar hemma - även om de inte är fulla, lämna gärna in dem, de kostar per styck, därför är vi väldigt tacksamma om de också hittar tillbaka till oss - oavsett om de är fulla eller ej.

Detta är ett väldigt lätt sätt för dig att engagera dig och hjälpa oss tjäna pengar - ta en promenix längs med en väg, det finns alltid "tappat" pant liggandes i vägkanterna! Du gör också naturen en stor tjänst!

Läs mer HÄR!

Skribent: Joanna Kohnen

lediga ridhustider

ridhusregler

 

pantamera

 

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link