Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte och rapport från framtidsmötet för Torsås Ryttare

08 JUL 2020 13:04
Här kommer en rapport från framtidsmötet för Torsås Ryttare och en länk till det styrelsemötesprotokoll som skrevs på styrelsemötet den 6 september! Läs gärna och se vad som beslutades!
  • Uppdaterad: 08 JUL 2020 13:04

Hej alla! Jag ville passa på att tacka alla som kom på medlemsmötet. Vi var ca 30 intresserade medlemmar och inte ännu-medlemmar. För att återge lite av vad som hände så gjorde vi en snabb tillbakablick på hur vi hamnade i det nuläget vi är idag (samma info som gått ut tidigare) därefter beskrev vi nuläget med de funktioner och aktiviteter vi har i föreningen idag med tävlingar, träningar och inhyrda. Därefter avslutade vi med önskemål framåt - vad ska syftet med vår klubb vara, vilka aktiviteter vill vi anordna och vara med på och det var helt galet kul att både se och höra engagemanget 🤗👍 Vi skrev ner alla förslag och därefter har styrelsen i uppdrag att göra förslag på hur vi skulle kunna göra det på ett bra sätt. Styrelsen har möte den 6/9.
Bra att veta:
  • Vi avvecklade ridskoleverksamheten bland annat för att undvika konkurs, vår ekonomi är nu god.
  • TORUS är så klart kvar och leds av Elisa Åsén
  • Kiosken med Carina, Ingrid och Pernilla är i högsta grad levande.
  • Vi har tillsatt en ”tränings- och tävlingsgrupp” med Jessica Bäck och Anna Myrén i spetsen som samordnar aktiviteter på anläggningen. Ta kontakt med dem om ni vill anordna en aktivitet. Gruppen ska också ta fram förslag på de regler som ska gälla för externa tränare.
  • Tävlingssektionen är aktiv och vi behöver funktionärer till tävlingarna nu den 13/9 samt till P&J - anmäl dig till Anna Myrén redan idag!
  • Vi har 12 st inhyrda på anläggningen. Intresserad? Kontakta Kristina Strand eller Stine Breum-Appelqvist.
  • Vi fortsätter vårt samarbete med ”Bron”. Torbjörn Strand är kontaktperson.
  • Styrelsen tar med sig alla idéer och förslag som kom fram på mötet och omsätter det på bästa sätt i verksamheten.
Till slut! Det fanns mycket energi på mötet igår - Energi vi ska använda till att skapa den förening som vi vill ha i dag och i morgon men även för att kraftsamla för en kommande framtid! För det är ju VI tillsammans som ÄR Torsås Ryttare ❤️🌟

 

Hej alla igen! Nu har styrelsen för Torsås Ryttare haft möte och tagit upp de saker som kom upp på medlemsmötet. Alla saker är ju inte lösta och hanterade än, men uppgifterna har blivit delegerade till sektionerna/grupperna för att hanteras vidare. 

Här kan du läsa alla styrelseprotokoll och har du synpunkter är du väljkommen att kontakta styrelsen. Här hittar du kontaktuppgifter till alla.

På återhörande!

// Sarah

Skribent: Sarah Ejermark
E-post: This is a mailto link

lediga ridhustider

ridhusregler

pantamera

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: info@torsasryttare.s...