Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2020

25 NOV 2019 10:32
Vårterminen börjar tisdagen 7/1 och håller på till och med torsdagen 18/6. Planera in v 26 i kalendern redan nu, för då är det dags för ridläger! Precis som vanligt har vi lektioner på loven, men inte på röda dagar.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2019 10:32

En nyhet inför vårterminen är att det kommet att finnas möjlighet att boka privatlektioner för Elin på tisdagar jämna veckor mellan kl 18.30-19.45, både med ridskolehäst och egen häst. Du ska vaa minst framskrittad närlektionen börjar, och rider sedan ca 30 min. Kostnad: 350 kr (ingen ridhusavgift tillkommer).

Vi kommer att starta upp två nya nybörjargrupper, den på torsdagar är full, men det finns i skrivande stund plats kvar på onsdagar kl 17.15. Anmäl till This is a mailto link om ni är intresserade.

Vi har även enstaka platser kvar i mer avancerade grupper, även för dig med egen häst. Du som har egen häst får även fortsatt prova två lektioner för halva priset i våra mer träningsinriktade grupper.
Självklart finns det även plats för dig som vill rida ridskolehäst. Kanske red du som barn och skulle vilja ta upp ridningen igen? Kontakta oss på ovanstående mail. 

Precis som vanligt kommer vi att ordna drop in-ridning, uteritter, miljöträning, klubbhoppningar och annat roligt. Håll också utkik efter information om föräldraridning och prova på, om du är lite intresserad men inte har bestämt dig än, eller bara vill testa. 

Välkomna!

Skribent: Elin Fransson
Epost: Adressen Gömd

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link