Hoppa till sidans innehåll

Information om Corona (Covid-19)


Torsås Ryttare följer i första hand Svenska Ridsportförbundets riktlinjer; dem kan ni läsa om här , och såklart även ev anvisningar från Torsås kommun. Vi måste alla hjälpas åt att inte sprida ev smitta vidare.

Nytt: Efter beslut från SvRf kommer vi inte att ha några tävlingar under våren.
Ridskolan fortsätter som vanligt tills vidare, och vi vill än en gång be alla att följa gällande rekommendationer om handtvätt, att stanna hemma vid förkylningssymtom osv. Tyvärr måste vi också be er att inte vara i stallet "i onödan", utan bara i samband med er ridlektion och när ni behövs som ledare.


 Eftersom vi är en liten ridskola med små ridgrupper har vi ju aldrig lika många människor i stallet samtidigt som ett större stall.
Tänk ändå på att max ha med en medhjälpare/publik till lektioner/träningar etc, och på att hålla avstånd på ca 2 m mellan er. Undvik att gå in i sadelkammaren om det redan är flera personer därinne. 

Var noga med att tvätta händerna (Tvål, varmvatten och handsprit finns vid alla toaletter på anläggningen), nys/hosta i armvecket och stanna hemma om du uppvisar symtom på luftvägsinfektion.

Ridning är ju en relativt "bra" aktivitet ur smittskyddssynpunkt eftersom man är utomhus och inte så nära varandra. Tänk ändå på att följa de riktlinjer som finns, och stanna hemma vid symptom på luftvägsinfektion. För att inte ställa till det för någon tar vi from idag (13/3) bort maxantalet på igenridningar tills vidare. Det gäller avbokningar framöver, och precis som vanligt måste de ha kommit in till oss senast kl 13 (8 på lördagar) samma dag.

 

Vid frågor, kontakta oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JAN 2021 12:17 Skribent: Joanna Kohnen
E-post: Adressen Gömd

lediga ridhustider

ridhusregler

pantamera

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: info@torsasryttare.s...