TORUS Ungdomssektionen

Bilden kan innehÃ¥lla: 12 personer, personer som ler, personer som stÃ¥r och inomhusAlla ungdomar och barn i Torsås Ryttare som är under 26 år gamla är med i TORUS som är Torsås Ryttares egen ungdomssektion.

Ungdomssektionen finns för föreningens barn och ungdomar och TORUSstyrelses uppgift är bland annat att anordna aktiviteter för föreningens yngre medlemmar.

Aktiviteter som anordnats genom åren har varit uteritter, övernattning, spökkvällar framförallt kring halloween och påsk, anordnat luciashow och sommaravslutningar, Torus har även målat om klubbstugan, ridit kortege genom Torsås för Torsåsposten, haft ponnyridning och fiskdamm när den nya sporthallen i Torsås invigdes. TORUS har även anordnat pakethoppning i samband med blåbärshoppning, byggt terränghinder och mött upp ett gäng glada ryttare i Bergkvara med fika efter en uteritt!

Bästa sättet att hålla dig uppdaterad kring TORUS aktiviteter är att vara aktiv i stallet och titta på anslagstavlan, information kan även finnas på Facebook och hemsidan.

Är du intresserad av att vara med i TORUS  planeringsgrupp och hjälpa till att anordna aktiviteter, eller har du en mängd bra idéer om vilka aktiviteter TORUS ska anordna? Hör av dig till oss!

TORUS styrelse 2019

Ordförande:     Frida Andersson (2019)
Vice ordf.:       Agnes Lundqvist (2019)
Kassör              Nellie Lundgren (2019)