Hoppa till sidans innehåll

Elev- och föräldrarepresentant


Hej alla medlemmar!

Jag heter Angeli Andersson och är ny föräldrarepresentant. Jag är inte bara ny föräldrarepresentant utan faktiska väldigt ny i ridskolans och hästarnas värld. Som barn fick jag aldrig gå på ridskola så när min dotter ville börja rida fanns det ingen tvekan. Självklart skulle hon få göra det jag aldrig fick göra! 

Vi blev tipsade om att Torsås hade en bra ridskola och i januari började hon rida i nybörjagruppen på lördagar. Ganska snart märkte jag att även jag längtade till lördagar och besöket i stallet. Uppmuntrad av den fantastiska Elin så tog jag chansen att själv pröva ridning under prova- på ridningen i februari. Sittandes på Lady insåg jag att ridning inte alls är så enkelt som det kan verka från marken men framförallt att det är fantastisk roligt! Så nu rider både jag och min dotter My, 11 år, i nybörjargruppen på lördagar. Ofta är även min man Peter och vår hund Alice med oss i stallet.

En av de saker jag gillar mest med ridning
är att det verkligen är för alla. Gammal
som ung, kvinnor, män, barn och vuxna, huller om buller i en enda härlig hästvärld! Jag trivs särskilt bra på Torsås Ryttare för
att det är en liten, personlig ridskola där
det ska finnas en plats för alla. Bara det
att jag och dottern kan gå i samma ridskole-grupp är ju jätteroligt!

Som föräldrarepresentant så hoppas jag att jag ska få med mig massor av tankar, idéer, funderingar, synpunkter och tips från ridskolans elever och föräldrar som jag kan ta med mig till våra styrelsemöten. Ring eller maila mig om du har något du vill ha hjälp att föra fram till styrelsen.


Ledordet är att det är VI tillsammans som ÄR Torsås Ryttare!

Hoppas vi ses!

Hälsningar
Angeli Andersson
Mobil: 0732-010 001
e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 19:38 Skribent: Joanna Kohnen

lediga ridhustider

ridhusregler

 

pantamera

 

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link