Sarah Ejermark

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar!

Det här är en jättegammal bild på mig. Så det är inte konstigt om ni inte känner igen mig på anläggningen.....

Jag har inte skrivit någonting tidigare här för jag har inte tyckt att det har varit särskilt viktigt vem det är som är ordförande. Det är ju hela styrelsen tillsammans med personalen som gör jobbet att leda och fördela arbetet i föreningen. Jag tar hand om formalia och ser till att vi har möten som går till på ett bra och konstruktivt sätt. Det viktigaste är att jobbet blir gjort.

Vi har en fin liten förening som vi har byggt upp tillsammans under många år. 2005 började jag dra och har ett väldigt speciellt ställe i mitt hjärta för Torsås Ryttare. Jag vill påstå efter att ha varit runt och tävlat på en hiskelans massa ställen - att vi har en ruskigt fin anläggning. Den är funktionell och jag har sagt många gånger att vi ska hylla de som byggde ridhuset på 80-talet att de var så framsynta och gjorde ett så gediget och bra jobb. Till och med idag står vårt ridhus sig väl i konkurrensen med sitt galvaniserade bjälklag. Att bygga 20 x 60 m på 80 talet var STORT!

Jag är även så glad att Elin och Martina har valt att arbeta hos oss. Martina är den som har varit längst tror jag i föreningen och hon har på ett föredömligt lojalt sätt funnits för hästarna och eleverna i vått och torrt. Elin har med sitt gedigna häst- och ridkunnande tillfört en del vi alltid behöver.

Det jag skulle vilja öka i vår förening är en glädje att få vara och arbeta tillsammans. Att vi hittar på så mycket roliga saker så att fler väljer att vara hos oss.

Hör gärna av er med förslag och idéer! This is a mailto link 070-2309466

Sarah Ejermark

Om Sarah Ejermark

För er som inte känner mig så är mitt namn Sarah Ejermark och jag är Torsås Ryttares ordförande. Efter att ha suttit med i styrelsen i stort sett sen 2005 med lite avbrott då och då fick jag detta spännande uppdrag och jag tackar för medlemmarnas förtroende. Jag tävlar i ridningens mångkamp - fälttävlan och kan verkligen inte säga vad jag tycker är roligast. Jag tror att det är att kunna lite om mycket.

Torsås Ryttare är en förening för hästintresserade där vi vill främja häst- och ridsportens utveckling.

Jag och mina kamrater i styrelsen har blivit valda demokratiskt vid årsmötet och det är nu vår uppgift att verka för föreningens ändamål och medlemmarnas intresse.

För det är ju vi tillsammans, alla medlemmar, som är Torsås ryttare!

Torsås Ryttare är en ideellförening vilket betyder att alla vi tillsammans gör detta arbete på vår fritid, för att främja utvecklingen för häst och ridsporten men också för att ha roligt tillsammans.

Styrelsen leder och planerar arbetet inom föreningen så vi välkomnar alla förslag eller funderingar från våra medlemmar! Har du en tanke eller fundering gällande föreningen eller anläggningen tveka inte på att skicka iväg ett mail eller ta kontakt på annat sätt med någon av oss!

Vi i styrelsen är föreningens beslutande organ, dessa beslut tas via röstning, men viss beslutande rätt överlåter vi till våra olika sektioner.

Vad vi i styrelsen diskuterar eller beslutar vid våra möten finns att läsa i protokollen på hemsidan eller i klubbstugan.

Jag ser fram emot verksamhetsåret 2018 i vår fina förening!

//Sarah

Uppdaterad: 05 AUG 2018 22:05 Skribent: Sarah Ejermark