Stödj din förening

PANTAMERA!

Pantamera sponsrar Torsås Ryttare med pantkärl och ger oss ersättning även för importerade (te.x. tyska och danska) och skadade burkar. Vi får alltså pant även för de burkar som är helt tillplattade, håliga, buckliga och som inte går att stoppa i någon pantautomat längre. (UT I SKOGEN OCH SAMLA!) Genom att lämna dina burkar och plasflaskor till i våra pantkärl som står i klubb- och ridhus bidrar du inte enbart till en renare miljö genom återvinning utan även stödjer Torsås Ryttare med varje burk du pantar hos oss! Varje påse ger 200kr!

CITYGROSSKVITTON!

Handlar du på Citygross så lämna dina kvitton till oss. Föreningen får 1 procent på summan på de kvitton som lämnas in till oss. Lämna kvittona i den gul/blåa brevlådan som sitter under jourinstruktionerna.

SVENSKA SPEL - SVEA

Har du ett Spelkort hos Svenska Spel kan du välja att stödja Torsås Ryttare via Svenska Spels satsning på bredd- och ungdomsidrotten. Tjänsten heter SVEA och vi är med och delar på 50 miljoner!

Så här går det till:

• Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort kan vara med i SVEA.
  • Du som kund kan ansluta upp till tre av dina favoritföreningar via ditt Spelkort! Det gör du via din spelbutik, på webben eller i mobilen. Visst är väl Torsås Ryttare en av dem!
  • Varje gång du som kund lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den klubb/de klubbar du valt att stödja. En lagd krona ger tio poäng.
  • En gång per år sammanställs alla poäng och vi på Torsås Ryttare får då vår del av potten på 50 miljoner kronor. Ju fler poäng vår klubb fått, ju mer pengar i klubbkassan!

För att stödja svensk idrott har Svenska Spel lagt undan 50 miljoner kronor som årligen ska gå till landets idrottsklubbar. Tjänsten heter SVEA och vår klubb är alltså ansluten!

SPONSORHUSET

Här kan du se alla butiker du kan handla från och stödra TOR samtidigt: Sponsorhuset/butiker

Beställer du hästutrustning från Hööks? Skor från Zalando, Footway, Nelly.com? Filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller annat på internet? Fortsätt med det, men handla via Sponsorhuset!

Torsås Ryttare samarbetar med Sponsorhuset som hjälper vår förening att få in pengar. Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag Torsås Ryttare.

Hur fungerar det?

1. På www.sponsorhuset.se/torsasryttare finns över 200 välkända nätbutiker samlade.
Allt du gör från denna sida genererar pengar till Torsås Ryttare. Du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till Torsås Ryttare.
2. Du betalar samma pris som om du beställer direkt från företaget, samtidigt som vår förening får sponsorbidrag!
När du handlar via Sponsorhuset hjälper du alltså till och tjänar pengar till föreningen!
Uppdaterad: 13 JUN 2017 20:43 Skribent: Sarah Ejermark