Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 2019


Snart är det sommar och dags för ridläger på Torsås Ryttare!

Alla läger är dagläger. För information om vad som ingår i matväg, läs under resp läger. Du kan börja anmäla dig måndagen 18/2, skicka ett mail till This is a mailto link eller skriv upp dig på listan nedan.

Anmälan är bindande from 21/5, efter det kan du få tillbaka lägeravgiften minus 100 kr i administrationsavgift mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg. Lägren är i första hand avsedda för ridskoleelever, men ryttare med egen häst är välkomna i mån av plats. Ni får en faktura på lägeravgiften efter 21/5.

Du behöver inte rida hos oss för att gå på ridläger här, men alla deltagare ska vara medlemmar i Torsås Ryttare. Det går utmärkt att lösa medlemsavgift i samband med anmälan.

                                                                                          Välkomna!                      

I år erbjuder vi följande läger:

24-26/6 Juniorläger. Kl 9-14. Du måste minst kunna skritta och trava utan ledare, ni delas in i två grupper efter ridvana. Ett ridpass, ett teoripass och massor av lek och hästpyssel varje dag. Lunch och fika ingår. Ridlärare: Elin Fransson Pris: 1800 kr

24-25/6 Dressyrläger Kl 18-21 på måndagen och kl 16-21 (det är ok om inte alla kan vara på plats kl 16) påtisdagen. En privatlektion (2 elever, 30 min plus fram- och avskrittning) och ett teoripass på måndagen. På tisdagen blir det programridning för GP-domaren Susanne Rudholm. Ni filmar varandra och får även chans att göra om det som kan bli bättre. Efteråt samlas vi och fika och tittar på filmerna tillsammans. Fika ingår båda dagarna. För dig som rider i alla gångarter och vill slipa på dressyren samt passa på att träna programridning för en av Sveriges bästa domare.
Ridlärare Elin Fransson Pris 1000 kr

Programridningen kommer även att vara öppen för er som inte är med på ridlägret. Mer info kommer längre fram.

28-30/6 Kombinationsläger. Kl 9-16. Två ridpass och ett teoripass/dag. Vi rider varierat arbete med dressyr, hoppning, uteritt och markarbete. För dig som känner dig säker i alla gångarter och vill träna lite mer tävlingsinriktat, men såklart också ha kul med din häst. Lunch och fika ingår alla dagar. I mån av plats finns det också möjlighet att anmäla sig till bara en eller två av dagarna.  Kontakta oss i så fall. Ridlärare: Elin Fransson Pris 3000 kr

26-27/6 . Mysläger Kl 14-18 26/6 och kl 9-14 27/6. Ett ridpass i lite lugnare takt/dag och massor av hästpyssel. För alla nivåer. Fika ingår båda dagarna, tag med lunch 27/6. Ridlärare: Martina Johansson Pris 700 kr Tyvärr inställt pga skadad instruktör!

5-6/8 Skötarläger, kl 9-15. För dig som är skötare på en ridskolehäst eller har varit det minst två månader under året som gått sedan förra skötarlägret. Vi pysslar med hästarna och gör dem fina inför terminen som kommer, och börjar rida igång dem efter sommaren samt har teori och leker lekar. Medtag egen lunch och fika.
Ridlärare: Martina Johansson
Kostnadsfritt för dig som är skötare

7-10/8 Igångsättningsläger, kl 9-15. Vi sätter igång hästarna efter sommaren, och rider både i skogen och på ridbanan, har teori och lekar/samarbetsövningar. Du kan anmäla dig till enskilda dagar eller hela lägret. Medtag egen lunch och fika.
Ridlärare: Elin Fransson
Kostnad 150 kr/dag eller 500 kr för alla dagarna.

Har ni frågor?Prata med ridlärarna eller maila oss på This is a mailto link.

Välkomna!

Uppdaterad: 06 SEP 2018 16:33 Skribent: Joanna Kohnen

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link