Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 2020


Snart är det sommar och dags för ridläger på Torsås Ryttare!

Alla läger är dagläger. För information om vad som ingår i matväg, läs under resp läger. Du kan börja anmäla dig måndagen 2/3, skicka ett mail till This is a mailto link eller skriv upp dig på listan i stallet.
Nyhet! Black week! Du som anmäler dig till våra läger 2/3-8/3 får 10% rabatt på lägeravgiften!
(Gäller lägren före sommaren, och endast lägeravgiften, ej ev medlemsavgift)

Anmälan är bindande from 21/5, efter det kan du få tillbaka lägeravgiften minus 100 kr i administrationsavgift mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg. Lägren före sommaren är för både ridskole- och privatryttare, men vi kan inte garantera att vi har boxplats att erbjuda. Skötar- och igångsättningslägren är enbart för dig som vill rida ridskolehäst. Ni får en faktura på lägeravgiften efter 21/5.

Du behöver inte rida hos oss för att gå på ridläger här, men alla deltagare ska vara medlemmar i Torsås Ryttare. Det går utmärkt att lösa medlemsavgift i samband med anmälan.
I år kan du själv välja om du vill anmäla dig till ett helt lägerpaket (utom dressyrlägret) eller om du vill vara med enstaka dagar. Anmälda till ett helt läger har förtur.

                                                                                          Välkomna!                      

I år erbjuder vi följande läger:

22-24/6 Juniorläger. Kl 9-14. Du måste minst kunna skritta och trava utan ledare, ni delas in i två grupper efter ridvana. Ett ridpass, ett teoripass och massor av lek och hästpyssel varje dag. Lunch och fika ingår. Vi avslutar med en uppvisning för föräldrar och andra som ni väljer.
Ridlärare: Elin Fransson Pris: 1600 kr för hela lägret, eller 600 kr/dag för enstaka dagar.

22-23/6 Dressyrläger Kl 18-21 på måndagen och kl 16-21 (det är ok om inte alla kan vara på plats kl 16) på tisdagen. En privatlektion (max 2 elever, 30 min plus fram- och avskrittning) och ett teoripass på måndagen. På tisdagen blir det programridning för en dressyrdomare. Ni filmar varandra och får även chans att göra om det som kan bli bättre. Efteråt samlas vi och fika och tittar på filmerna tillsammans. Det finns då också chans att ställa frågor till Susanne. Fika ingår båda dagarna. För dig som rider i alla gångarter och vill slipa på dressyren samt passa på att träna programridning.
Ridlärare Elin Fransson Pris 1000 kr

26-28/6 Hoppläger. Kl 9-16 fredag och lördag, tid för söndagen kommer senare. Två ridpass och ett teoripass/dag på fredagen och lördagen, markarbete och hoppning. På söndagen åker vi till Kalmar Hästsportklubbs nationella hopptävlingar med klasser upp till 140 och tittar och låter oss inspireras.
Passar dig som rider i minst grön grupp och vill finslipa hoppningen. Lunch och fika ingår alla dagar. Ridlärare: Elin Fransson Pris 2200 kr, eller 850 kr/dag

24-25/6 Mysläger Kl 14-18 24/6 och kl 9-14 25/6. Ett ridpass i lite lugnare takt/dag och massor av hästpyssel. För alla nivåer. Fika ingår båda dagarna, tag med lunch 25/6.
Pris 700 kr eller 400 kr/dag

22-28/6 Hästvecka! För dig som vill ha ett ridläger extra allt, och tillbringa hela veckan i stallet, med hästar och kompisar och med att utveckla din ridning. Du är med på dressyrlägrets båda intensiva dagar, myslägret den 25/6 där det bir en lugn uteritt om vädret tillåter och sedan full fart på hopplägret. Se mer information under respektive läger.
Pris: 3000 kr

Tyvärr är ridlägren efter sommaren inställda. Ni som redan har hunnit betala dem kommer att få pengar tillbaka. Hör gärna av er!

Uppdaterad: 06 SEP 2018 16:33 Skribent: Joanna Kohnen

swish

lediga ridhustider

ridhusregler

villduborjarida

pantamera

Vädret Torsås

 

 

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: This is a mailto link