Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Hoppträning för Ann "Bella" Rodhelind


 

Bella

När och var? Bella har träningar på Torsås Ryttares anläggning varje onsdags kväll. I bland ute och ibland utomhus, beroende på väder.

Vad är det för träning och för vem? Bella håller hoppträning för både ponny och stora hästar och anpassar träningen efter ekipaget. Bella lägger stor vikt vid "markarbetet" - dvs allt som händer mellan hindren :)

Vad kostar det?

Hur anmäler jag mig? Du kan gå in på Facebook och leta upp gruppen "Bellaträningar på Torsås Ryttare" så släpper admin in dig. Alternativt kontaktar du Bella själv This is a mailto link eller 070-253 22 10.

Vilken medlem är ansvarig för träningen? Eva Marie-Andersson This is a mailto link 

Om Bella

"Bella" började med hästar på ridskolan på Svensknabben i Kalmar 1971 och har sedan dess varit fast. 1975 höll hon sina första ridlektioner och insåg att hon tyckte det var roligare att förmedla ridning till andra än att rida själv "Bella" red stadigt fram till -90-talet, men därefter blev det mest kort och sporadiskt, säger ofta att hon ska börja igen, men det har liksom inte prio 1! Hade aldrig förmånen att bli med egen häst när jag hon var ung, men red och tävlade andras hästar. Har ridit tom LA hoppning och dressyr.

UTBILDNING

Mångårig erfarenhet som instruktör & tränare, både inom ridskola & privat. Montessoripedagog RIK-0 Valla instruktörskurs A-domare hoppning Överdomare hoppning & dressyr Grönt Kortutbildare

lediga ridhustider

ridhusregler

pantamera

Postadress:
Torsås RF - Ridsport
Ridhusgatan 7
38534 Torsås

Kontakt:
Tel: 048610233
E-post: info@torsasryttare.s...